1.9.2023. 11:16
0
Na ruci Jelene Karleuše zablistao prsten posebne simbolike
Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića već duži vremenski period izazivao je značajnu količinu pažnje javnosti. Godinama unazad špekulisalo se o razvodu poznatog para, čak i prije afere sa Ognjenom Vranješom.

Kasnije su nagađanja i potvrđena, te se par razišao, a sve to praćeno je još jednim skandalom vezanim za porodično nasilje. Od tad Karleuša nije dovođena u vezu sa nekim drugim muškarcem. Ona je maksimalno posvećena karijeri, te se predala nastupima i promociji svoja dva nova albuma.

Ipak, popularna diva uspjela je zaintrigirati javnost jednom objavom na društvenim mrežama. Naime, ona je ponosno pokazala prsten koji sija na njenoj ruci.

Prsten je dizajniran tako da na njemu piše love (eng. ljubav), ali nije poznato da li je ovaj komad nakita poklon od nekog novog romantičnog partnera ili je JK sama sebe počastila, prenosi Avaz.



(Elmedina H.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.