5.9.2023. 16:42
0
Karleuša poručila kolegicama: Nikada više ne snimajte, bit ćete smiješne
Nije ovo hvaljenje, ovo je realnost, a za pametne i dobronamjeran savjet - istakla je JK.

Pjevačica Jelena Karleuša uputila je poslovni savjet svojim kolegama s estrade nakon što je u periodu od sedam dana objavila dva hit albuma.

Pjevačica je na svom Instagram profilu istakla da smatra da je za njih najbolje da u nekoliko narednih godina ništa ne snimaju "jer će ispasti smiješni".

- Ako se uzme u obzir da su na oba albuma sve pjesme hitovi (a to je 19 pjesama) i da je moj vizuelni i modni uticaj i inovacija teško nadmašiva kategorija, nisam sigurna da u narednih nekoliko godina neko treba da snimi album i da se slika za isti na ovim prostorima, a da ne ispadne smiješan i da se ne poredi sa mnom. Kada je riječ o video produkciji, tu je i nekoliko godina malo. Bolje da ne snimaju više nikad - napisala je, pa dodala:

- Nije ovo hvaljenje, ovo je realnost, a za pametne i dobronamjeran savjet - istakla je JK ispod svojih novih fotografija, navodi Avaz.ba

(Mubina Lj.I)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.