30.5.2024. 12:42
0
Saša Popović ispričao kako je bankrotirao: "Četiri godine sam se vozio autobusom. To je nevjerovatno, ali niko me tada nije pitao: 'Jao vidi, daj da ga sažalimo'"
Njegova velika opsesija sigurno su automobili, međutim, sada ne može da ih vozi, već to čini njegova supruga Suzana Popović.
– Ja sam uvijek vozio dobre automobile, recimo, sjećam se u staroj Jugoslaviji, pazi pričamo o staroj Jugoslaviji, dvadeset i nešto miliona stanovnika, ja sam prvi kupio “mercedes 190 E” kada su ga Nijemci pustili. Prvi sam ga u Jugoslaviji imao.

Kada je izašla 124, prvi sam kupio E klasu, isto u Jugoslaviji, krajem osamdesetih godina sam prvi kupio, ne znam, još ga je Brena vozila u filmu “Hajde da se volimo”, “tojotu supru turbo”, uvijek sam vozio dobre automobile – prisjetio se Popović za “Premijeru Vikend specijal”.

On se potom se kroz smijeh osvrnuo na momenat kada nije imao ni za osnovne stvari.

Saša Popović imao je jedan veliki finansijski krah devedesetih godina prošlog vijeka, kada poslije mercedesa nije imao ni za fiću.

– Znaš da sam imao onaj problem sa Dafinom i tako dalje, pa sam četiri godine išao autobusom. To je nevjerovatno, ali, pazi, niko me tada nije pitao: “Jao vidi, daj da ga sažalimo, molim te ide autobusom” – našalio se.

(Ajdin B.)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.