5.6.2024. 14:50
1
Srbijanska pjevačica Tanja Savić se udaje za svog izabranika Muhameda Bešića: Hiljadu zvanica će prisustvovati svadbi
Nakon burnog razvoda, pjevačica Tanja Savić odlučila je da ponovo izgovori sudbonosno „da“ svom jedanaest godina mlađem izabraniku, Muhamedu Mukiju Bešiću.

Prema pisanju srbijanskih medija, popularna srbijanska pjevačica je odlučila da organizuje svadbu kakvu estrada ne pamti, sa čak hiljadu zvanica.

“Tanja i Muhamed planiraju ogromno veselje, koje će najvjerovatnije biti u jednom elitnom restoranu. Razmišljaju i o najsitnijim detaljima jer žele da sve bude besprijekorno i da ta svadba bude dan za pamćenje o kom će cijela estrada dugo pričati.

Još nisu odredili datum, ali uveliko prave spisak gostiju i rekli su mi da će ih biti oko hiljadu! Na spisku su mnoge Tanjine kolege, a kako je Muki zbog svog posla upoznao mnogo ljudi iz cijelog svijeta i on će imati veliki broj gostiju”, rekao je izvor blizak paru i dodao da se pilot trudi da udovolji svojoj nježnijoj polovini:

“Muki ne žali ni dinara kada je Tanja u pitanju, želi da joj ispuni svaku želju za vjenčanje. Veoma je pažljiv. Njihova veza je zdrava, puna ljubavi, poštovanja i povjerenja.


Tanja je ubjeđena da će joj ova ljubav opstati, iako je od Mukija starija 11 godina.

“Ne smetaju mi godine, nekad se osjećam kao da sam ja mlađa i mnogo toga učim od njega. To što je mlađi samo znači da je slađi! U njemu sam prepoznala ozbiljnost, on nije klinac”, rekla je pjevačica za Mukija, koga, kako i sama priznaje, već naziva mužem.

(Ajdin B.)
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.