18.8.2024. 8:07
0
Kćerka Hanke Paldum se rijetko eksponira u javnosti: Minela Brkić Jašar se sinoć pojavila na koncertu
FOTO: Avaz
Minela Brkić Jašar, kćerka Hanke Paldum, nikada nije koristila majčinu slavu da bi privukla pažnju, a često joj pomaže u poslu.

Pojavila se na Žutoj tabiji sinoć i pratila je koncert u okviru Sevdah Soiree koji je otvoren sjajnim Hankinim nastupom, prenosi avaz.

Minela nije pristalica medijskog eksponiranja, a na društvenim mrežama uglavnom dijeli sadržaje koji su vezani za Hankine nastupe. 

Minela je pozirala sa suprugom Elvisom Jašarom, a ovo je bila rijetka prilika da je vidimo u javnosti. Minela je majka dvoje djece, kćerke Širin i sina Ishaka.

- Važnije mi je bilo da svoju djecu izvedem na pravi put. Minela mi je uvijek bila desna ruka, velika pomoć, a mogla sam se osloniti na nju dok je bila i mala - ispričala je. Zanimljivo je i to da su se Minela i njena kćerka Širin 2022. godine pojavile u spotu za Hankinu pjesmu "Niko kao majka".

(Ajdin B.)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.