9.9.2024. 19:31
0
Kate Middleton pobijedila rak: "Posljednjih devet mjeseci bilo je nevjerovatno teško za nas kao porodicu"
Princeza od Walesa Kate Middleton pobijedila je rak, objavila je danas Kensingtonska palača.

Princeza Kate je rekla da osjeća olakšanje jer je njena preventivna hemoterapija završila nakon "nevjerovatno teških i strašnih" devet mjeseci za nju i njenu porodicu.

U nastavku je navedeno da se Middleton u nadolazećim mjesecima planira vratiti ograničenim javnim angažmanima.

"Učinit ću sve što mogu da ostanem zdrava. Posljednjih devet mjeseci bilo je nevjerovatno teško za nas kao porodicu. Život kakav poznajete može se promijeniti u trenu i morali smo pronaći način da prebrodimo oluje i nepoznat put", rekla je Kate i dodala da je njen put do izlječenja i potpunog oporavka dug.

Istakla je da osjeća olakšanje što je konačno završila hemoterapije i da je ova situacija potaknula nju i princa Williama da razmisle i budu zahvalni za jednostavne, ali važne stvari u životu, koje mnogi često uzimaju zdravo za gotovo.

Kate Middleton je u martu otkrila da joj je dijagnosticiran rak, a ta vijest je stigla nedugo nakon što je kralj Charles otkrio da se liječi od raka.

(Ajdin B.)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.