20.8.2024. 20:12
2
Kako je Dino Merlin upoznao ljubav svog života: "Oteo sam je, pobjegli smo u Dubrovnik"
Dino Merlin gotovo cijeli život voli istu ženu. Tačnije, od svoje 17. godine.

- Jako sam sretan tu. Jednostavno tu morate imati sreće. Ne možeš biti pametan u 17. godini da ti sad nešto biraš, tako da sam imao sreće da sam se zaljubio u nju sa sedamnaest godina, moja žena niti 17. godina i evo živimo cijeli život, još uvijek, evo maloprije sam je nazvao prije nego što sam izašao iz hotela da joj poželim laku noć, lijepo spavaj, kaže Dino Merlin.

Merlinova ljubavna priča uistinu je vrijedna filmskog scenarija. U svoju Amelu zaljubio se na prvi pogled, a na dan njihova vjenčanja doslovno ju je oteo.

- Mi nismo imali razumijevanja od strane njezinih roditelja jer je ona bila iz bogate begovske kuće. Njezini roditelji su stalno zatezali, i prije nego što je to puklo, ja sam je jednostavno ukrao u autobus smo pobjegli u Dubrovnik na naš medeni mjesec, kazao je.

(Ajdin B.)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.