31.8.2024. 12:17
0
Proširila se vijest da je Kaliopi umrla, oglasila se pjevačica: Ovo su napravili neljudi, pokrenut je postupak protiv njih
Lažna vijest o smrti makedonske pjevačice Kaliopi proširila se internetom, a šokirana pjevačica se oglasila na svom Instagramu.

Ono što je dodatno šokantno, jeste da oni koji su proširili lažnu vijest, išli su toliko daleko da su čak i fotošopirali njenu fotografiju da izgleda kao da ona zaista leži u bolničkom krevetu.

Napisali su da su joj se ljekari dugo borili za život. Kao razlog njene navodne smrti, navedeni su cista na mozgu i srčani udar.

- Uvijek sam govorila da nema dobrih i loših ljudi, ali da ima ljudi i neljudi. Za one koji su napravili ovo neljudsko djelo, pokrenut je postupak kod nadležnih tijela - započela je Kaliopi svoju objavu.

- Razne zloupotrebe mog imena su se događale i u prošlosti, ali ovo prelazi sve dosadašnje manipulacije. Jeste li vi, neljudi, autori ove lažne vijesti, jeste li svjesni da su možda moja majka, sestra, moj brat mogli pročitati ovaj tekst i da ste im mogli direktno ugroziti živote - bila je ljuta i ogorčena zbog laži.

Pozvala je i Ministarstvo unutrašnjih poslova da poduzme hitne mjere kako bi spriječili i zaštitili sve od ovakvih zloupotreba.

Njeni fanovi i pratitelji bili su zgroženi nastalom situacijom. "Monstrumi moraju biti kažnjeni", "Užas, gdje ide ovaj svijet", "Moraš biti psihički bolestan da sjedneš, izmisliš i napišeš ovako nešto", "Šaljem ti puno zagrljaja i da se što prije oporaviš od ovoga", nizali su se komentari.

Objavu su joj komentarisale i njene kolege. Srbijanska pjevačica Milica Todorović napisala je kratko: “Bolesnici”.

(Sead M.)

Kaliopi
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.