21.10.2024. 18:04
0
Imaju jednu od najljepših kuća na Ilidži - Šerif Konjević svu imovinu prepisao na ženu: "Ona je to zaslužila. Ne priča ništa suvišno, vodi računa o meni i o mom stajlingu"
Šerif Konjević sa suprugom i sinom živi u Sarajevu, a imaju jednu od najljepših kuća na Ilidži.

Kanita je Šerifova druga supruga, ali se ne pojavljuje u javnosti. Oni koji je poznaju kažu da je ljepotica, a pjevač je jednom prilikom otkrio da sve što ima pripada njoj.

"Ja svoju ženu volim najviše na svijetu. Sve što imam ostavio sam njoj. Uvijek govorimo o nekim materijalnim stvarima, a ja sve što sam stekao u životu njoj sam prepisao. Ona je to zaslužila. Volim ljude koji su konkretni i koji ništa u životu ne pričaju suvišno. Ne priča ništa suvišno, vodi računa o meni, o mom stajlingu. Kroz život sam se naslušao raznih jezika, daj malo da uživamo", rekao je Šerif jednom prilikom, prenosi Avaz.

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.