25.5.2024. 21:36
3
Djevojka u bh. gradu ošamarila muškarca: On joj uzvratio, te joj nanio povrede. Prevezena u hitnu pomoć a onda i na Dom zdravlja u Cazinu
U Cazinu je u nedjelju, 25. maja 2024. godine, došlo do nasilnog incidenta na benzinskoj pumpi u mjestu Ćoralići. Muškarac inicijala J.P. verbalno je vrijeđao djevojku N.N., što je dovelo do svađe. Situacija je eskalirala kada je djevojka ošamarila muškarca, a on joj je u uzvratu nanio lakše tjelesne povrede.

Prema svjedočenjima očevidaca, J.P. je duže vrijeme vrijeđao djevojku, što je dovelo do tenzije i verbalnog sukoba. Djevojka je u jednom trenutku prišla muškarcu i ošamarila ga, a on je na to reagirao fizičkim nasrtajem. N.N. je zadobila lakše tjelesne povrede i prevezena je na hitnu pomoć u Dom zdravlja Cazin, javlja Dijaspora.ba.

Nakon prijave incidenta, na mjesto događaja stigla je policijska patrola. Preuzeli su kontrolu nad situacijom i poduzeli odgovarajuće mjere. O daljnjem tijeku istrage policija za sada nije dala izjave.

Ovaj incident još jednom upozorava na problem nasilja u Bosni i Hercegovini, posebno na verbalno i fizičko nasilje nad ženama. Važno je da se o ovim slučajevima javno govori i da se osuđuje svaki oblik nasilja.

 
Cazin
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.