26.5.2024. 9:40
0
Vozač iz BiH (30) napravio haos u Salzburgu: Pod dejstvom kokaina vozio bez vozačke dozvole
Protiv muškarca iz Bosne i Hercegovine (30) podneseno je više prijava nakon što je pod dejstvom kokaina vozio bez vozačke dozvole u Salzburgu.

Patrola saobraćajne policije iz Salcburga zaustavila je vozača iz BiH nakon što su primijetili da automobil ne drži pravac, tj. da vozač nema kontrolu nad vozilom.

Kada su ga zaustavili policajci, odmah su primijetili da je vozač problem. Nakon što je izašao iz vozila, shvatili su da mladić ne vlada sobom, pa su ga testirali i bio je pozitivan na kokain i amfetamin.

Policija ga je isključila iz saobraćaja, skinula mu registarske tablice i oduzela saobraćajnu dozvolu, prenio je "Kronen Zeitung".

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.