24.6.2024. 11:25
0
Poznat identitet djevojke koja je poginula u Nevesinju
FOTO: top portal
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 21 čas dogodila u Nevesinju smrtno je stradala osamnaestogodišnja Ksenija Stajić, dok su dvije djevojke povrijeđene, piše Topportal.

Jedna od povrijeđenih prebačena je sinoć vozilom Hitne pomoći za Mostar, dok je druga hospitalizovana u Bolnici Nevesinje, piše Topportal.

Prema neslužbenim informacijama, došlo je do prevrtanja vozila. U trenutku nesreće navodno je pred vozilo izletio pas.

Djevojka koja je poginula nije upravljala motornim vozilom.

Iz trebinjske policije su saopćili da je sinoć u mjestu Bojište kod Nevesinja nastradala  K.S. dok su žena A.G., koja je vozila automobil Peugeot, te maloljetni suvozač povrijeđeni.

Po odobrenju dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju izvršili su uviđaj u mjestu Bojište, opština Nevesinje u kome je evidentirana saobraćajna nezgoda u kojoj je osoba K.S. stradala.

- Saobraćajna nezgoda je evidentirana u 21 čas, u mjestu Bojišta, opština Nevesinje u kojoj je učestvovao automobil Peugeot kojim je upravljala vlasnica vozila A.G., a na mjestu suvozača se nalazilo maloljetno lice, dok je kao putnik bila osoba K.S. A.G. je zbog zadobijenih povreda smještena u JZU Bolnica Nevesinje, dok je maloljetno lice transportovano u SKB Bijeli Brijeg u Mostaru, saopšteno je iz PU Trebinje.

Nevesinje
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.