29.6.2024. 12:09
1
Detalji novog užasa u Sarajevu: Ubijena žena danima bila u stanu, suprug i njegova majka nisu znali kako da se riješe tijela?
FOTO: N1
Tijelo ubijene 38-godišnje N. R. iz Sarajeva, zbog čega su pripadnici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) uhapsili su tri osobe, danima je bilo u stanu u Sarajevu.

Kako saznaje Oslobođenje, sumnja se da nesretna žena u stanu, koji se nalazi u zgradi u Kolodvorskoj ulici, bilo sedam dana.

Prema našim saznanjima, policajci su imali poziv za intervenciju te su tako i ušli u stan i zatekli jezive scene - tijelo žene.

Nezvanično saznajemo da osumnjičenii nisu znali kako da se riješe tijela, zbog čega je žena i bila danima u stanu. 

Podsjetimo, za zločin se sumnjiče njen 36-godišnji suprug G. R. i njegova majka 76-godišnja L. R.

Kako su pojasnili iz MUP-a KS, direktni izvršilac je suprug, dok se njegova majka sumnjiči za saučesništvo u ubistvu.

Priveden je i 67-godišnji L. J. zbog neprijavljivanja krivičnog djela ili učinitelja i pomoći učinitelju nakon učinjenog krivičnog djela.

Oslobođenje saznaje da su svi osumnjičeni uhapšeni sinoć.

- Tijelo preminule je prevezeno u prosekturu Bare, te će po naredbi tužiteljice biti izvršena obdukcija. Svi uhapšeni su u službenim prostorijama Uprave policije, te će nakon kriminalističke obrade biti predati u nadležnost Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, navodi se u ranijem zajedničkom saopćenje Uprave policije MUP-a KS i Kantonalnog tužilaštva KS.

 
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.