2.8.2024. 10:41
0
Ovo je motociklista iz Laktaša, koji je poginuo u sudaru s Golfom
Motociklista iz Laktaša Draško Jekić (23) poginuo je u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu Laktaši-Srbac, saopćeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jučer u 18 sati u Nemanjinoj ulici u Laktašima, učestvovali su putničko vozilo marke Golf 4, kojim je upravljala Slađana Zec (44) iz Laktaša, i motocikl kojim je upravljao Jekić.

Uviđaj je izvršio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Vukašin Kondić zajedno s pripadnicima Policijske stanice Laktaši.

Tužilac je naredio da budu preduzete sve potrebne istražne mjere i vještačenja na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nezgode, a naređena je i obdukcija tijela poginulog koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS. Iz dispečerskog centra preduzeća GRAS za portal Radiosarajevo.ba kazali su da zbog ove nesreće tramvaji su saobraćali na relaciji Čengić vila – Baščaršija.

Nesreća se dogodila oko 9.30 sati, a tramvajski saobraćaj ponovo je uspostavljen u 9.47 sati.

Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo kazali su da im nije prijavljena ova nezgoda, te da se vjerovatno radi o materijalnoj šteti.

Laktaši
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.