3.8.2024. 9:00
5
Objavljen video iz sarajevskog tramvaja gdje revizori tuku putnika: Stanite ljudi, ne možete tako!
Građane Sarajeva šokirao je nedavni incident u tramvaju gdje je došlo do fizičkog sukoba između putnika i revizora GRAS-a.

Kako su svjedoci incidenta rekli, sukob je počeo zbog nefunkcionalnog klima-uređaja u tramvaju. Putnici su više puta bezuspješno tražili od vozača da uključi klimu, što je izazvalo verbalni sukob.

Situacija je eskalirala kada su u tramvaj ušla trojica revizora GRAS-a. Jedan od njih je pokušao intervenisati, ali je to rezultiralo još većom napetošću i na kraju fizičkim napadom na jednog od putnika.

Na snimku Raporta vidi se kako revizor udara putnika, dok ga drugi drži, onemogućavajući mu da se brani.

Nakon napada, putnik je prijavio da je ostao bez zraka zbog pritiska koji je revizor vršio na njegov vrat.

Direktor GRAS-a, Senad Mujagić, šuti o ovom incidentu i nije se oglašavao.

(Sead M.)

5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.