3.8.2024. 12:00
0
Stravična nesreća u Tarčinu: Djevojka poginula, tri osobe povrijeđene među kojima je i beba, vozač nije imao vozačku
Stravična saobraćajnesreća dogodila se sinoć u 00.45 sati na kolovozu lokalnog puta Tarčin – Keševo kojom prilikom je poginula 27- godišnja djevojka, saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo. Teške tjelesne povrede su zadobile dvije osobe, dok je jednogodišnje dijete lakše povrijeđeno.

- Dana 03.08.2024. godine, oko 00.45 sati, na kolovozu lokalnog puta Tarčin - Kreševo, u mjestu Tarčin, područje općine Hadžići, dogodila se saobraćajna nezgoda sa smrtnom posljedicom. Vozilo VW Golf IV, kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljao S.B. (1996) iz Tarčina, skrenulo je lijevo van kolovoza, udarilo u betonski stub i sletjelo niz zemljanu kosinu. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, od zadobijenih povreda, smrtno je stradala putnica iz vozila, A.B. (1997) iz Tarčina, čiju je smrt na mjestu nesreće konstatovao ljekar Zavoda za hitnu medicinsku pomoć u 01.00 sati- navedeno je iz MUP-a KS.

Teške tjelesne povrede zadobio je vozač S.B., te je na Klinici za ortopediju i traumatologiju KCUS zadržan na liječenju. Teške tjelesne povrede zadobila je putnica iz vozila, M.B. (1969) iz Tarčina, koja je na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju zadržana na liječenju.

Lakše tjelesne povrede zadobilo je jednogodišnje dijete, koje je zadržano na posmatranju na Pedijatrijskoj klinici KCUS.

Uviđajem na licu mjesta je rukovodila dežurna tužiteljica KTKS, a obavili su ga pripadnici Uprave policije MUP-a KS.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.