3.8.2024. 15:54
0
U nesreći kod Hadžića poginula Armina Beganović (27), povrijeđen joj muž, dijete i svekrva
Sinoć se oko 00:45 sati, na lokalnom putu Tarčin – Kreševo, općina Hadžići, desila stravična saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula.

U nesreći su dvije osobe zadobile teške povrede, a jednogodišnje dijete je lakše povrijeđeno.

“Vozilo VW Golf IV, kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljao S. B. (28) iz Tarčina, skrenulo je lijevo van kolovoza, udarilo u betonski stub i sletjelo niz zemljanu kosinu. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, od zadobijenih povreda, smrtno je stradala putnica iz vozila, A. B. (27) iz Tarčina, čiju je smrt na mjestu nesreće konstatovao ljekar Zavoda za hitnu medicinsku pomoć”,, navodi se iz MUP-a KS.

Život je izgubila 27-godišnja Armina Beganović, a vozilom je upravljao njen suprug S.B., koji je zadobio teške tjelesne povrede.

Takođe, Armininina svekrva je teško povrijeđena, a njena 1-godišnja beba je zadobila lakše tjelesne povrede.

Iza nastradale je ostalo još jedno maloljetno dijete.

Od nastradale su se oprostili i članovi Kulturno- umjetničkog društva “Ivan planina” Tarčin jer sin nastradale igra u njihovom ansamblu.

“Sinoć je poginula majka jednog dječaka što igra u našem ansamblu. To se desilo negdje sinoć oko 00:30 h. Sve aktivnosti koje su planirane oko festivala su otkazane zbog tragične nesreće”, saopćili su na svojoj Facebook stranici iz KUD “Ivan planina” Tarčin.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.