11.9.2024. 14:49
0
Osumnjičena za ubistvo supruga u Sarajevu predata Tužilaštvu
FOTO: Dnevni Avaz
U Tužilaštvo KS je predata žena koja je u jednom stanu u ulici Trg nezavisnosti na Alipašinom Polju sinoć usmrtila svog supruga S.J.

Riječ je o osobi inicijala Dž.J., koja je svog supruga više puta ubola po tijelu. Istražitelji utvrđuju motiv ubistva.

- Dana 11. septembra 2024. godine oko 03,25 sati, obaviještena je PU Novi Grad da je u stanu, u ulici Trg nezavisnosti, općina Novi Grad izvršeno krivično djelo ubistvo 58- godišnjeg S.J. iz Sarajeva - saopćili su ranije iz MUP-a KS.

Smrt je konstatovao ljekar Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo.

Uviđaj na licu mjesta kojim je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, obavili su policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. Tijelo preminulog je prevezeno u prosekturu „Bare“, gdje će po nalogu tužioca biti obavljena obdukcija. U vezu s izvršenjem krivičnog djela Ubistvo (član 166. KZ FBiH) dovodi se njegova supruga Dž.J., rođena 1976. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjena, koja je privedena u službene prostorije i nad njom će u toku dana biti izvršena kriminalistička obrada. Policijski službenici rade na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovog krivičnog djela - naveli su iz MUP-a KS.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.