12.9.2024. 9:40
0
Policija objavila detalje nesreće u tunelu Vranduk: Poginuo vozač kamiona iz Srebrenika
Iz MUP-a Zeničko- dobojskog kantona danas su saopćeni detalji jučerašnje nesreće u tunelu u Vranduku kojom prilikom je poginuo vozač kamiona.

-  Dana 11.09.2024. godine, u 14:30 sati, na magistralnom putu M-17, u mjestu Vranduk u tunelu, Grad Zenica, dogodila se saobraćajna nezgoda, u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo, marke "Mercedes", kojim je upravljao A.S. (1961) iz Zenice i teretno motorno vozilo, marke "Man", kojim je upravljao M.O. (1968) iz Srebrenika, koji je tom prilikom smrtno stradao. Izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, kojim je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona- saopćeno je iz MUP-a ZDK.

Na ovoj dionici puta saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen od momenta nastanka saobraćajne nezgode do 23:10 sati kada je sobraćaj ponovo normalizovan, a do tada se odvijao alternativnim pravcima.

Srebrenik
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.