12.9.2024. 11:39
0
U Drini pronađeno tijelo migranta
Nakon što im je prijavljeno da se u rijeci Drini, u mjestu Čelopek, nalazi tijelo muškarca, zvornička policija je zajedno sa vatrogascima izašla na teren i tom prilikom su ustanovili da se najvjerovatnije radi o muškarcu afroazijskog porijekla.

Kako su saopštili iz Policijske stanice Zvornik, sinoć oko 19 sati prijavljeno im je da se u rijeci Drini nalazi tijelo muškarca.

"Službenici Policijske uprave Zvornik su sa pripadnicima Profesionalne vatrogasno-spasilačke jedinice Zvornik izašli na lice mjesta. Tokom uviđaja utvrđeno je da se najvjerovatnije radi o licu afroazijskog porijekla čiji je nestanak nadležnoj policijskoj stanici prijavljen 8. septembra", navode iz PU Zvornik, prenose Nezavisne.

Dodaju da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio obdukciju tijela, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu u Bijeljini, a nakon kompletiranja predmeta dostaviće izvještaj o preduzetom mjerama i radnjama nadležnom tužilaštvu.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.