7.6.2024. 11:34
0
Jasmin Geljo objavio zanimljivu fotografiju: Možete li prepoznati sve osobe na njoj
FOTO: facebook
Sarajevski glumac sa holivudskom karijerom Jasmin Geljo objavio je zanimljivu fotografiju od prije 40-tak godina. Na fotografiji je prva postava kultne predstave Audicija, na kojoj nedostaju Branko Đurić Đuro i Saša Petrović, da bi ekipa bila kompletna.

Kao podsjećanje, s obzirom da se radi o nekoliko decenija staroj fotografiji, na njoj stoje s lijeva na desno Admir Glamočak (u Audiciji glumio Simonidu Puhalo i Mustafu Sudžuku), Senad Bašić (Majko Kjajević), Boro Stjepanović, koji je bio profesor na ASU BiH, a ujedno je glumio profesora na prvim predstavama Audicije, Jasmin Geljo (Roki Mokroguz i Mima Šiš) i Emir Hadžihafizbegović (Bogoljub Šaulić). Ispred njih čuče Haris Burina (Ahmed Saračević), Mladen Nelević (Srboljub Šaulić i profesor), Željko Kecojević (Željko Stanarević i Musa Pusa) i Željko Ninčić (Davor Stevanović i Marinko Ćutuk).

- Klasici, napisao je kratko Geljo uz ovu fotografiju.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.