6.2.2017. 16:50
0
Željezničar u Antaliji remizirao sa ruskim Amkarom
Fudbaleri Željezničara su u ponedjeljak u pripremnoj utakmici u Antaliji igrali neriješeno 0:0 sa ruskim premijerligašem Amkarom iz Perma

Oba tima su u današnjem meču imali po nekoliko izuzetnih prilika za postizanje gola, ali je na kraju rezultat ipak ostao neriješen.

Iako se radi o pripremnoj utakmici, Željo je pokazao da se može ravnopravno nositi i sa najboljim ruskim timovima, što je zasigurno dobra uvertira za nastavak domaćeg prvenstva za tim s Grbavice.

Amkar Perm je osnovan 1994. godine, a domaće utakmice igra na stadionu "Zvezda" kapaciteta 17.000 mjesta. Na tabeli Premijer lige Rusije zauzimaju šestu poziciju sa 27 osvojenih bodova iz 17 utakmica.

Podsjetimo, fudbaleri Željezničara su u okviru priprema jutros odradili lakši trening. Svi fudbaleri su trenirali u punom intenzitetu izuzev Darka Markovića koji je trenirao po svom programu.

Ekipi se jučer priključio i Musa Muhammed, a jutros je odradio prvi trening sa saigračima iz Željezničara. 


(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.