20.6.2024. 18:08
0
Amar Osim u svom stilu komentarisao duel Srbije i Slovenije: Skijaši Slovenci se pojave u 70. minuti sa oba beka u šesnaestercu i obojica pretrče po 70 metara. I to je za svaku pohvalu
Slovenija i Srbija remizirale su 1:1 u drugom kolu grupe C Evropskog prvenstva u nogometu.

Stručni komentator na BHT1 Amar Osim imao je svašta da kaže nakon ovog meča.

"Dosta nereda u igri Srbije. Poluvrijeme je bilo tanko. Srbija je primila gol iz polukontre, zasluženo se vratila i pokazala šta može, a pogotovo šta ne može. Bit će drastičnije kažnjeni kada dođu na megdan jačoj reprezentaciji", rekao je Osim, pa dodao:

Puno manjkavosti u igri, organizaciji, puno nelogičnosti. Odavde je to lako pričati, ali… Puno nelogičnosti. Puno je kvaliteta, talenta i želje. Borili su se do samog kraja , ali puno dezorganizacije".

Problem Srbije, po poznatom bosanskohercegovačkom treneru, jeste da "moraju igrati zvijezde":

"Mali Samardžić igra u Udineseu, mlađi od ovih i igra u boljoj ligi nego što je turska ilisSaudijska. Na kraju je nešto i uradio, ima lijevu nogu haman bolju nego Tadić. Puno problema, ovi moraju da igraju jer su zvijezde, iako su nekompatibilni".

Bivši trener Željezničara prokomentarisao je i gol iz 70. minute kada je slovenski bek Karničnik pogodio mrežu golmana Srbije Rajkovića.

"Skijaši Slovenci se pojave u 70. minuti sa oba beka u šesnaestercu i obojica pretrče po 70 metara. I to je za svaku pohvalu", kaže Osim.

(Ajdin B.)

Amar Osim
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.