20.6.2024. 18:27
0
Selektor Srbije nakon remija sa Slovenijom: Da smo izgubili, to bi bilo nezasluženo. Nevjerovatno je šta sve Mitroviću nije ušlo u mrežu
U drugom kolu u grupi C Evropskog prvenstva u Njemačkoj na Allianz Areni u Münchenu gledaoci su gledali jednu od najdramatičnijih utakmica turnira.

Slovenija i Srbija na kraju su remizirale rezultatom 1:1. Slovenci su poveli kada je zabio Žan Karničnik u 69. minuti, ali Srbi su izjednačili preko Luke Jovića u doslovno posljednjim sekundama utakmice u 95. minuti, prenosi Index.

"Znali smo da će to biti ovako. Nikakva iznenađenja se nisu mogla dogoditi. Slovenci su probali ugroziti nas dugim loptama. S druge strane, kreirali smo puno šansi. Nevjerovatno je što sve Mitroviću nije ušlo u mrežu. Pokazali smo karakter, mentalitet koji me veseli. Ne predajemo se. Mislim da smo na kraju zbog toga nagrađeni. Da smo izgubili, to bi bilo nezasluženo. Bod nas ostavlja u igri, tako da ćemo u trećoj utakmici s Danskom rješavati našu sudbinu", nakon utakmice je rekao selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, a onda je najavio taj susret:

"Imamo dovoljno vremena da se igrači odmore. Do tada ćemo analizirati sve što se događalo danas. U tu utakmicu moramo ući s imperativom pobjede. Malo utakmica za infarkt, za navijače sa slabijim srcem."

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.