20.6.2024. 19:23
1
Frustrirani srbijanski navijač pred kamerom portala iz Hrvatske nakon remija Srbije poslao poruku o kojoj će se dugo pričati: Neka nam vrate pare, hvala
Reprezentacija Srbije je u drugom kolu Evropskog prvenstva u okviru grupe C remizirala protiv Slovenije, a konačan rezultat utakmice bio je 1:1.

Slovenija je imala prednost od 1:0 nakon što je gol u 69. minuti postigao Žan Karničnik.

Činilo se da će Slovenci doći do velika tri boda, ali onda se u posljednjim sekundama utakmice ukazao Luka Jović koji je postigao gol za poravnanje i praktično je ostavio Srbiju na Euru.

Nakon utakmice igrači i selektori su davali izjave, a zanimljivo je bilo i pred stadionom gdje su kolege sa Index.hr razgovarali sa navijačima Srbije.

Jedan od navijača Srbije imao je jako žestoku reakciju, te je bio jako nezadovoljan i imao je poruku za reprezentativce zemlje za koju navija.

"Zamolio bih samo igrače da u ima nas navijača, ali i svih drugih koji su kupili ulaznice, da nam uplate karte nazad. Ovakav angažman na terenu je nula.

Tako se ne bori za zastavu ili grb bilo koje nacije. Samo da nam uplate nazad jer smo to debelo platili. Hvala i sportski pozdrav", rekao je razočarani navijač, prenosi Sportsport.ba.

Video pogledajte OVDJE.

 
EUROSrbija
1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.