2.9.2024. 15:55
0
"Zmajevi" se okupili u Eindhovenu, Barbarez poručio: "Nismo došli biti sparing partner"
FOTO: nfsbih
U Eindhovenu se danas okupljaju fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine gdje će se pripremati za utakmice UEFA A Lige nacija sa Holandijom i Mađarskom.

Selektor Sergej Barbarez, direktor Emir Spahić i treneri iz stručnog štaba su u ovaj holandski grad stigli jučer, a danas pristižu i naši reprezentativci.

Prvi trening bh. tim će odraditi u 18:00 sati.

Selektor Barbarez dao je izjavu za N/FSBiH.

"Kao što si rekao, polako se skupljamo. Danas je taj dan gdje će svi igrači doći. Skupit ćemo se, početi s radom i pripremama pred dvije utakmice Lige nacija. Radujemo se da ćemo se naći, da ćemo trenirati zajedno, igrati, kao što je bilo u junu, tako sada možda još više", rekao je, pa dodao:

"Bilten je više nego zadovoljavajući, malu sitnicu imamo s Kolašincem što ćemo još ispratiti ovih dana, ali odazvat će se 27 igrača kako je planirano."

Poručio je da sparing partner Holandiji nećemo biti.

"U svakom momentu kao što potenciram treba biti realan, pa tako i u ovim. Svi mi znamo ko je Holandija i kakav rejting i igrače imaju, da neće biti ništa jednostavno, ali sigurno da nismo ovdje došli da glumimo sparing partnera, već da pokušamo izvući najbolje što je moguće."

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.