13.9.2024. 21:00
0
Ibrahimović se, zbog sina Vincenta, "zakačio" sa čelnicima Milana
Legendaršni švedski napadač, Zlatan Ibrahimović, nakon povlačenja iz profesionalnog igranja fudbala, obnaša savjetničku ulogu u Milanu.

Na toj poziciji ima mnogo slobode u donošenju odluka, a, kako pišu mediji, došlo je do sukoba između njega i klupskih čelnika.  Navodni razlog za sukob dvije strane je status njegovog sina Vincenta. 

Vincent Ibrahimović je član omladinskog tima "Rossonera", ali nije dobio šansu za igru na početku sezone od trenera Abatea, također nekadašnjeg fudbalera milanskog velikana, što se Zlatanu nije dopalo. 

Ibrahimović nije dugo čekao na osvetu svom nekadašnjem saigraču. Tako je njegovog oca Benjamina, dugogodišnjeg trenera golmana, prvo je prebacio u ženski tim, da bi ga ubrzo i smijenio, piše "La Reppublica". 

To se nikako nije svidjelo čelnicima Milana, pa se već počelo razmišljati o Ibrahimovićem angažmanu u budućnosti.

(Sead M.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.