3.9.2024. 11:30
0
Doveli ga prije nekoliko mjeseci, a sada već napušta Grbavicu: Raskinuo ugovor i vraća se u klub iz kojeg je došao u Želju
FK Željezničar je bio dosta aktivan u ljetnom prijelaznom roku. Osim promjene na klupi, sarajevski tim je doživio i mnoge promjene u igračkom kadru.

Dosta igrača je napustilo Grbavicu, dok ih je dosta i stiglo. Među onima koji su ovog ljeta stigli je i Ivan Đorić.

Polivalentni Nišlija već završava epizodu na Grbavici. Kako je SportSport nezvanično saznao, ugovor s FK Željezničar je raskinuo i sada ima slobodne papire.

Također, isti medij saznaje kako će se vratiti u staro jato, odnosno klub iz kojeg je i stigao u glavni grad Bosne i Hercegovine, Igman iz Konjica.

Prošle sezone je bio jedan od najstandardnijih igrača u dresu Igmana i nastupio je na 32 utakmice, te se očekuje da bude pojačanje ekipi Husrefa Musemića.

Kod Denisa Ćorića nije dobio pravu šansu. Igrao je na svakoj utakmici do sada u ligi, ali je skupio tek 86 minuta na terenu. 

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.