30.9.2024. 22:04
0
Jednom od najboljih igrača Željezničara uskoro ističe ugovor: Hoće li ga produžiti?
U FK Željezničar itekako mogu biti zadovoljni nakon nepotpunog devetog kola.

Plavi su na trećoj poziciji, imaju 17 bodova, a sve su krunisali važnom pobjedom nad HŠK Posušje 1:0.

Junak je bio Filip Dangubić, a kvalitetnu partiju pružio je i Amer Hiroš. Hiroš je asistent bio i u vječitom derbiju, a i jučer je u drugom poluvremenu bio itekako opasan kada se vratio na poziciju 'desetke'.

Problem za Željezničar svakako može biti taj što vezista ima ugovor do 31.12. 2024. godine. Do sada dogovor o produženju nije postignut, bar to nisu saopštili sa Grbavice, kao što su npr. uradili u slučaju Vedada Muftića, Sulejmana Krpića i Abdulmalika Al Jabera.

Jaber je dugo 'lomio', ali ipak potpisao novi ugovor. Hiroš nije, a vremena je sve manje. Da li će u narednim danima to učiniti, ostaje da se vidi.

Ovaj 28-godišnjak svakako je potreban Plavima i to je svima jasno. Majstor kakvih je malo u Premijer ligi, uvijek spreman jednim potezom riješiti utakmicu, što je u više navrata i potvrdio.

Trenutno je na dva pogotka i jednom asistencijom u devet mečeva, a sigurno da može mnogo bolje. Nije kasno da napravi još jedan inostrani transfer, a navijači se nadaju da će to biti u dogovoru sa klubom te na najbolji mogući način za sve strane, prenosi Faktor.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.