30.9.2024. 13:11
0
Barbarez objavio spisak za Njemačku i Mađarsku: Nema nekoliko standardnih reprezentativaca
FOTO: N/FSBiH
Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez je objavio spisak za treće i četvrto kolo Lige nacija.

"Zmajevi" će 11. oktobra u Zenici ugostiti selekciju Njemačke, dok će tri dana kasnije na Bilinom polju gostovati reprezentacija Mađarske. 

Podsjećamo, reprezentacija Bosne i Hercegovine je u prvom susretu grupe 3 A divizije Lige nacija poražena na gostovanju kod Nizozemske (5:2), da bi u drugom kolu remizirala sa selekcijom Mađarske (0:0).

Golmani: Nikola Vasilj, Martin Zlomislić, Osman Hadžikić;

Odbrana: Nikola Katić, Sead Kolašinac, Jusuf Gazibegović, Amar Dedić, Nihad Mujakić, Stjepan Radeljić, Ermin Bičakčić, Adrian Barišić;

Vezni red: Haris Hajradinović, Benjamin Tahirović, Ivan Bašić, Dario Šarić, Denis Huseinbašić, Dženis Burnić, Armin Gigović, Ifet Đakovac i Esmir Bajraktarević;

Napadači: Ermedin Demirović, Edin Džeko, Haris Tabaković.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.