29.6.2021. 15:07
0
Informacija iz GRAS-a o izmjeni režima saobraćaja u Sarajevu
Obavještavamo korisnike da će, u skladu sa rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a zbog održavanja „OneLife Rally“ vožnje ulicama Rustempašina (benzinska pumpa HIFA Petrol) -Sarajevska cesta - Džemala Bijedića - Bulevar Meše Selimovića - Zmaja od Bosne – Hiseta - Obala Kulina Bana - Zelenih Beretki i privremene potpune obustave saobraćaja u ulici Zelenih beretki doći do sljedećih izmjena u odvijanju javnog gradskog prvoza:

-  U srijedu, 30.06.2021. godine u vremenu od 16:45 sati do završetka utrke doći će do kraćih zastoja na tramvajskim, trolejbuskim i autobuskim linijama čije se trase djelimično poklapaju ili ukrštaju sa trasom kojom će se voziti utrka;

-  Od 15:00 sati 30.06.2021. do 11.00 sati 01.07.2021. godine autobuske linije koje polaze sa Doma Armije mijenjat će polazni terminal i polaziti sa Drvenije.


"Vrijeme potpune obustave saobraćaja u navedenim ulicama u naznačenom terminu utvrđuju operativni organi MUP-a u zavisnosti od situacije na terenu" saopćeno je iz GRAS-ove Službe za odnose sa javnošću.


(Amer Mujezinović)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.