6.6.2024. 9:57
0
Poznato šta dobija pobjednik „Zvezda Granda“
FOTO: Screenshot
Sedamnaesta sezona najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu 'Zvezde Granda' uskoro se završava, a 'Grand produkcija' pripremila je bogat novčani fond za pobjednika kojeg bira publika putem SMS glasova tokom finalne večeri koje će se održati 8. juna u studiju na Košutnjaku.

Međutim, iako će trijumfovati najbolji, ostali finalisti neće ostati oštećeni od strane produkcije, pa će i oni biti nagrađeni.

Pobjednik 'Zvezda Granda' dobiće statuu, pjesmu i automobil, kao i kompletan marketing.

Ne samo da će mu produkcija finansirati najbitnije stvari poput televizijskih gostovanja, već će se najbolji tim menadžmenta pobrinuti oko nastupa i gostovanja u najboljim klubovima i diskotekama.

Ali ne smiješi se samo pobjedniku blistava budućnost, već i drugim finalistima koji će pored ugovora sa najvećom produkcijskom kućom i brigom oko nastupa, dobiti i pjesmu. O tome ko će od finalista dobiti numeru od „Granda“ odlućiće stručni muzički tim najveće produkcijske kuće.

Mnoge velike zvezijde izašale su se upravo kroz takmičenje u „Zvezdama Granda“, a najveći uspjeh u posljednje vrijeme bilježi Aleksandra Prijović koja puni koncertne dvorane u regionu.

Da li će neko od njih uspjeti da nadmaši Aleksandru i čak 17 pobjednika najgledanijeg muzičkog šoua, saznaćemo vremenom, a o ko će odnijeti titulu pobjednika sedamnaeste sezone „Zvezda Granda“ saznaćemo u subotu, 8. juna sa početkom u 21 sat.

Podsjećamo, veliko finale „Zvezda Granda“ održaće se u subotu 8. juna, koje možete pratiti od 21 sat na televiziji Pink, Nova BiH, Nova M i Sitel.

Podsjećamo, devet finalista dolazi iz Bosne i Hercegovine, a to su: Sidik Šabanović, Šejla Zonić, Dino Suljić, Mirza Pandur, Antonija Čerkez, Đula Drini, Dejan Dačević, Rijad Rahmanović i Inel Nukić.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.