15.6.2024. 13:00
3
Transfer blama: Arnel Isak objavio klip dok vozi, pleše uz pjesmu o Rami Isaku
Arnel Isak, zastupnik u Predstavničkom domu Fedaracije Bosne i Hercegovine i sin Rame Isaka, ministra unutrašnjih poslova FBIH na svom Instagram profilu podijelio je zanimljivu objavu.

Arnel Isak je objavio video uz opis "Uskoro" koji je prikupio skoro 70.000 pregleda, a popraćen je i zanimljivim plesnim pokretima sina ministra.

Javnosti je poznata činjenica koliko ministar Ramo Isak voli da privlači pažnju, a ovaj put, izgleda, dolazi i pjesma posvećena upravo njemu.

Kako se može vidjeti u automobilu Arnela Isaka, pjesma se zove "Ramo Isak", a pod imenom izvođača stoji "Bosnae".

- Čuvat ćete Bosno Snaga naroda, u tebi je duša sigurna, ponosna je Hercegovina - neki su od stihova.

Video je objavljen i na Instagram profilu Rame Isaka i Snaga naroda. 

(Sead M.)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.