27.7.2024. 21:11
0
Oženio se Amar Gegić: Džanan Musa u ulozi kuma, Jusuf Nurkić avionom stigao na svadbu
Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Amar Gegić (26) danas je u Mostaru izgovorio sudbonosno "da" pred mnogobrojnim zvanicama, uključujući i saigrače iz reprezentacije.

Gegićev kum bio je Džanan Musa, a Jusuf Nurkić je avionom sa suprugom Eminom doputovao u Mostar kako bi prisustvovao vjenčanju svog prijatelja i saigrača iz reprezentacije.

Upravo je Nurkić na Instagramu podijelio nekoliko fotografija s vjenčanja, uključujući dolazak na aerodrom u Mostaru i zajedničku fotografiju s mladencima.

Gegić je karijeru počeo u Sparsima odakle je 2016. godine otišao u redove njemačkog Bayerna iz Minhena. Uslijedio je povratak na Balkan gdje je igrao za Partizan i Cibonu.

Odlične igre u Ciboni su mu donijele transfer u Paris. Prošlu sezonu je počeo u Metropolitansu gdje je postizao 12.9 poena uz 2.7 skokova te 2.3 asistencije, a drugi dio sezone proveo je u španskoj Gran Canariji.

(Erna H.) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.