30.12.2024 13:52
0
Dramatičan apel Lane Jurčević: "Što će im to uopće"
FOTO: INSTAGRAM
"Molim vas do neba da ne kupujete niti podržavate djecu u nabavljanju niti da vi to radite", navela je.

Pjevačica Lana Jurčević obratila se svojim pratiocima na društvenim mrežama te poslala poruku svim roditeljima. Jurčević je zamolila svoje pratioce da djeci ne kupuju pirotehniku te da im ne dozvoljavaju korištenje iste.

"Danima slušam petarde kako nam tresu prozore i kvart... I evo, ne znam šta su f1, f2, f3, f4 razine niti mi se da proučavati šta se smije, a što ne smije koristiti od toga...",  započela je ona u objavi. 
Istaknula je i koliko su petarde opasne za djecu, ali i za druge ljude.

"Može mi neko objasniti koja je poanta petardi? I što će djeci uopće upaljač u rukama. A pogotovo petarde. Em je opasno za njih, em za druge koji šeću okolo, recimo kao ja s kolicima s djetetom sinoć kad je 7 metara od nas pukla petarda, em se boje životinje unutar kuće (ne znam jeste ikad vidjeli kroz što oni prolaze jer ja jesam i ne želim više nikad), em van kuće - jadne životinje svih vrsta, em se boje djeca ili ih se probudi i prepadne iz sna", dodala je.

Potom je poslala apel svim pratiteljima da djeci ne kupuju petarde niti da ih podržavaju kad je u pitanju kupovina petardi.

"Molim vas do neba da ne kupujete niti podržavate djecu u nabavljanju niti da vi to radite. Molim vas", poručila je Lana.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2025, Source d.o.o.