9.9.2024. 15:42
0
Fenomenalni Barlov i sjajni odbojkaši stigli u Sarajevo: "Ovo nisam mogao ni sanjati"
FOTO: Screenshot/nova bh
Nakon historijskog srebra s Paraolimpijade Ismail Barlov je stigao u Sarajevo. Istim letom je stigla i reprezentacija u sjedećoj odbojci, koja je osvojila srebrenu medalju.

Njih su na Međunarodnom aerodromu Sarajevo dočekali porodica, prijatelji, ali i školski drugari Ismaila iz Osnovne škole Sokolje.

Barlov je u utrci 50 metara prsno došao do drugog mjesta i svojoj Bosni i Hercegovini donio prvu paraolimpijsku medalju u pojedinačnoj kategoriji.

Uspjeh je još veći time što je do ovog rezultata došao jedan dan prije svog 14. rođendana.

- Ovo nisam mogao ni sanjati. Baš mi je i drago što vidim da ja nekog motivišem - rekao je Barlov kojeg je oduševio doček na sarajevskom Aerodromu.

U 15 sati je planiran doček u sarajevskoj Vijećnici, no njegov početak će kasniti zbog kašnjenja leta.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.