25.6.2024. 11:47
0
Vučić kaže da ne spava razmišljajući o naoružavanju Srbije - "Nikome ne vjerujemo"
FOTO: n1
Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, na društvenoj mreži X objavio je snimak sa isječcima svojih izjava u kojima govori o dodatnom naoružavanju srbijanske vojske i jačanju odbrambenih kapaciteta.

Pored kadrova sa Vučićevim izjavama, na snimku se pojavljuje i naoružanje koje trenutno posjeduje ova zemlja.

- Mi radimo veoma ozbiljno na daljem opremanju i naoružavanju Srbije. Moramo da budemo spremni i u stanju da svoju zemlju odbranimo u svakom trenutku, rekao je Vučić.



Potom je poručio kako su u Evropi i svijetu došla takva vremena da "nikome nije za vjerovati", te da je jedini opcija vjerovati sebi.

- A ljudi u Srbiji znaju da u svom rukovodstvu imaju ozbiljne ljude koji brinu o tome, koji ne spavaju ali razmišljaju i uprkos ne lakim finansijkim okolnostima trude se da urade sve što je potrebno da nam zemlja bude sigurna i bezbrižna, zaključio je.

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.