3.7.2024. 14:39
0
Zakazano saslušanje tri nova svjedoka u slučaju ubistva Danke Ilić
U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru za petak u 10 sati zakazano je saslušanje tri nova svjedoka u slučaju ubistva Danke Ilić (2).

"Ispitivanje nova tri svjedoka zakazano je za 5. juli 2024. godine u 10:00. Osumnjičeni Dejan Dragijević je preko svog branioca podnio zahtjev da ponovo bude saslušan u svojstvu osumnjičenog. Ova dokazna radnja još uvijek nije zakazana", rečeno je Telegraf.rs iz VJT u Zaječaru.

Podsjetimo, Danka Ilić je nestala 26. marta ove godine, a njeno tijelo još nije nađeno.

Za ovaj zločin osumnjičeni su radnici JKP "Vodovod" Dejan Dragijević i Srđan Janković, koji se nalaze u pritvoru.

Inače, Dragijević je na saslušanju u tužilaštvu priznao zločin i opisao ga do detalja, ali nije mogao da se sjeti gdje su bacili tijelo nesretne dvogodišnje devojčice. Janković je dva puta sve negirao.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.