5.7.2024. 19:22
0
Studentica iz Sarajeva: Nina Kapetanović dobila trofej za hrabrost nakon komplikovane operacije
Studentica medicine Nina Kapetanović se nakon uspješne operacije u Egiptu uspješno oporavlja u Sarajevu.

- Tamo je dobila i trofej za hrabrost nakon jako komplikovane operacije femuralne kosti. Za njeno liječenje donirano je 19.482,72 KM.

Hvala vam na podršci koju ste pružili kako bi Nina imala bezbolan život, a njoj želimo mnogo sreće sa daljnjim fizikalnim terapijama - objavljeno je iz Pomozi.ba.

Inače, Nina Kapetanović iz Sarajeva ima samo 22 godine, a njen životni cilj je da pomaže drugima. Životna želja joj je da postane doktorica ortopedije i pomaže drugima zbog bolesti od koje i sama boluje.

Ova hrabra djevojka rođena je sa komplikovanom koštanom anomalijom koja zahvata mišićno-koštani sistem i čitav život vodi borbu kako bi mogla normalno hodati.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.