19.8.2024. 22:19
1
Novi uznemirujući snimak nesreće iz Srbije: Audi se, uopće, nije zaustavljao
Novi uznemiravajući snimak saobraćajne nesreće u Lazarevcu, pokazuje drugi ugao sudara voza i putničkog voza u kom su nastradali djevojčica M. D. (14), dječak M. D. (12) i vozač taksista Milan L. (69) iz Lajkovca, dok se njihov otac Milan D. (38) nalazi u teškom stanju.

Kako se vidi na novom snimku, putničko vozilo se nije zaustavilo pred pružnim prelazom kada je voz naletio na automobil i gurao ga nekoliko metara po pruzi.

Kako se dalje navodi, otac djece je bio na mjestu suvozača, a dvoje djece je sjedilo na zadnjem sjedištu. Kamera koja postoji na tom mjestu je snimila kako je došlo do ove teške saobraćajne nezgode.

Novi snimak, koji je uznemirujućeg sadržaja, možete pogledati OVDJE.

(Sead M.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.