21.1.2024. 8:55
0
Supruga ruskog vojnika došla u Putinov štab: Vladimire Putine, vrati mi muža!
Supruga jednog od ruskih vojnika napravila je dramu jer je u Putinovom štabu zahtjevala od predsjednika Rusije da joj vrati muža sa fronta u Ukrajini.

"Vladimir Vladimirovič Putin je izdao dekret da moj muž mora biti tamo. Zanima me kada će izdati dekret da moj muž mora da bude kod kuće", rekla je Marija Andrejeva.

"Hoće li mi dati 'panj'? Šta ću dobiti nazad? Čovjek bez nogu, bez ruku, bolestan čovjek? Zar ne znaš šta se tamo dešava?"

Rasprava se dogodila tokom posjete Putinovoj izbornoj bazi male delegacije "Put kući", organizacije supruga vojnika koja vodi kampanju za njihov povratak sa fronta.

(Sead M.)


 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.