18.6.2024. 8:13
0
Najmanje 17 ubijenih u izraelskim napadima na izbjeglički kamp Nuseirat
FOTO: AFP
Lokalni mediji izvještavaju o najmanje 17 smrtnih slučajeva tokom noći u izbjegličkom kampu Nuseirat nakon noći žestokog izraelskog bombardiranja centralnoj dijela Pojasa Gaze.

Potvrđeno je da je najmanje sedam osoba ubijeno u napadu na kuću u Nuseiratu, dok je potvrđeno da je pet osoba ubijeno u odvojenom napadu.

Najmanje 274 raseljenih Palestinaca ubijeno je u izbjegličkom kampu Nuseirat ranije ovog mjeseca nakon što je izraelska vojska izvela smrtonosnu operaciju spašavanja kako bi oslobodila četiri izraelska zarobljenika koji su tamo držani, javlja Al Jazeera.

(Erna H.) 

GAZAIZRAEL
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.