18.9.2024. 9:50
0
Nova eksplozija u Kelnu: Povrijeđen 40-godišnjak. Devastirana prodavnica odjeće
Tokom noći u Kelnu se dogodila nova eksplozija, samo stotinjak metara od mjesta gdje se u ponedjeljak ujutro čuo prasak.

Kako je objavio Bild, eksplozija se čula u prodavnici odjeće sa stanovima iznad u ulici Erenstrasse. Stanovnici su šokirani novom eksplozijom, a povrijeđen je slučajni prolaznik (40).

Na licu mjesta se nalazi policija koja je obezbijedila mjesto incidenta.

Prodavnica odjeće "LFDY" je u velikoj mjeri devastirana - dijelovi unutrašnje lamperije su pokidani, nameštaj je uništen, a prozori razbijeni. Prema prvim informacijama, vatrogasna jedinica morala je da ugasi manji požar.

Aleksandar K. (31) živi samo 50 metara od prodavnice.

- Čuo se glasan prasak malo poslije 5 sati. U početku nismo vidjeli ništa, a onda smo vidjeli dim. Ubrzo su stigli vatrogasci i policija, sve je blokirano - rekao je on.

Za sada nema informacija da li su ove dvije eksplozije povezane.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.