Mirza Hatić prodaje svoju stolicu: Početna cijena 5.000 KM. Na njoj zastava Bosne i Hercegovine, njegovo ime i dva lava
Sarajevski žestoki momak Mirza Hatić, koji sam sebe naziva neiskvarenim momkom i lokalnim kabadahijom nakon skoro deceniju robije, odlučio je ostaviti kriminal iza sebe. Nakon izlaska iz KPZ-a Zenica brzo je postao internet zvijezda.
Vezani članci:Spavala sa osam igrača Barcelone i Real Madrida: Samira priznala sve, pa postala rijaliti zvijezda
Srbijanska pjevačica otkrila kako su joj djeca na romskoj svadbi ukrala novac: "Bakšiš je bio negdje oko 150.000 eura"
Mirza Hatić zbog Turske zaprijetio Baki Prasetu: "Đe te sretnem u Evropi ili svijetu, znači, uši ću ti iščupati zbog ove izjave"
Mirza Hatić o Admiru Arnautoviću Šmrku: "Ima par zgrada, ima 5 parkinga drži, ima mjenjačnicu, organizuje koncerte"
Mirza Hatić postao ugostitelj - Otvorio kafić, u ponudi nargila i fotografija s njim: "Pošto me tražite, gdje sam, šta sam, dođite ovdje kod mene"
Danas je pokrenuo aukciju prodaje svoje stolice. Kao početnu cijenu stavio je 5.000KM. To je fotelja na kojoj piše njegovo ime, zastava Bosne i Hercegovine i na njoj se nalaze dva lava koja simboliziraju lalove koje Hatić šalje po TikTok-u.
Snimak možete pogledati OVDJE.