8.6.2024. 9:05
0
Jelena Karleuša prijavila Duška Tošića policiji zbog nasilja
Pjevačica Jelena Karleuša prijavila je policiji, rano jutros oko 5.15 sati, da ju je napao bivši muž Duško Tošić, ekskluzivno saznaje Kurir.

Kako saznaje Kurir, policija je po prijavi odmah izašla na teren gde je zatekla pjevačicu sa prijateljem N.J. Oni su ispričali da je Tošić došao u kuću, od koje ima ključ, a kako su naveli bio je pod vidnim dejstvom alkohola, te je prijatelja svoje bivše supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i tijelu.

Karleuša je pokušala da ih razdvoji, međutim, kako saznaje Kurir, Duško je tom prilikom počupao Jelenu za kosu i udario je nekoliko puta po glavi i tijelu.

Kako saznaje Kurir, Jelena nema vidne povrede po tijelu, dok njen prijatelj ima ogrebotinu u predelu brade i vrata. Tošić će dalje u policiji dati izjavu povodom ove prijave.

(Ajdin B.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.