21.7.2024. 13:20
0
Aleksandra Mladenović tvrdi da je Isak Šabanović maltretirao: Opalio mi je šamarčinu
Folk pjevačica iz Srbije Aleksandra Mladenović bila je u vezi sa kolegom Isakom Šabanovićem, ali njihova ljubav nije dugo trajala.

Sada se u javnosti ponovo digla prašina o njihovom odnosu. Mladenović je otvoreno progovorila o njihovom odnosu. Do sada je Aleksandra izbjegavala detaljne odgovore na pitanja o Isaku, ali nešto je u njoj „proradilo“, te je ipak odlučila da podijeli svoju verziju priče o njihovoj vezi i očigledno veoma burnom raskidu.

-Isaka nisam finansijski izdržavala. Kupim mu poklon, tako nešto, izdržavala ga nisam. Kad čujem njegovo ime šta probudim u sebi? Pa, ništa – rekla je Aleksandra Mladenović na početku razgovora u jednoj emisiji za srbijanske medije.

-To nije bila ljubav. To je bio promašaj. Ja nemam lijepo mišljenje o njemu. On se lijepo predstavlja samo ovako, medijski, ali nije iskren – dodala je pjevačica.

- Neiskren je, jako. Jedino što ću reći ovog puta je da je nasilan. On je jedini muškarac od kog sam ja doživjela nasilje. I fizičko i psihičko nasilje sam doživjela od njega. Zbog njega sam razočarana u muški rod – jasna je bila Aleksandra.

Potom je šokirala izjavom o nasilju koje je doživjela od strane Isaka.

- Od njega sam dobila šamar. Šamarčinu! U Beču je to bilo. Svađali smo se bili, bio je ljubomoran. Vrijeđao me je sve vrijeme što sam kupovala torbe. Šta god da sam kupovala… Kaže mi da on to ne može da mi priušti, a ja mu nikad ništa nisam tražila, ja sam sebi sve sama priuštila. Meni ne treba muškarac da me finansira, ja samu sebe finansiram – bila je iskrena Aleksandra.

Aleksandra je također jednom prilikom priznala za medije da je Isak njena najveća greška i da ne želi apsolutno nikakav kontakt sa njim.

(Sead M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.