17.8.2024. 13:30
4
Dalija Konaković: George Clooney-style, prošarana kosa i brada zgodnog gospodina pored mene su zasluga...
Na otvaranju jubilarnog 30. izdanja Sarajevo film festivala mnoge javne ličnosti prošetale su crvenim tepihom, a među njima je bio i bračni par Konaković.

Voditeljica Dalija Konaković je na Facebooku otkrila ko je zaslušan za njen izgled.

- Trideseti rođendan Sarajevo film festival (SFF). Niknuo iz pepela da nam grad pospe šljokicama. Najbolji podsjetnik gdje smo bili i gdje smo stigli, neuništivog duha pod granatama, rame uz svjetske metropole pod reflektorima.

Dobro došli u najdinamičniju sedmicu u Sarajevu.

Haljina od stotinu savršenih detalja je djelo moje beskrajno talentovane Jelena Bin Drai. Šminkala me Šeškica Esefa Tajić. Moju novu frizuru osmislila @dinam94. George Clooney-style prošarana kosa i brada zgodnog gospodina pored mene su zasluga Kiane Aje i Kaire Nur. Od mene nije osijedio, napisala je Dalija Konaković.

(Sead M.)

4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.