10.11.2021. 19:32
0
"Šućur Allahu na efendiji Erdoganu što je našao vremena da muhabeti sa Dodikom"
Politički analitičar i psiholog, Srđan Puhalo, komentarisao je na svom Twitter nalogu jučerašnji susret člana Predsjedništva BiH, Milorada Dodika, sa turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom.

On je u, svom stilu, ismijao Dodiku posjetu turskom lideru, zahvalivši se Erdoganu što je našao vremena da "muhabeti sa Dodikom".

- Sabah hajrola Republika Srpska, šućur Allahu na efendiji Erdoganu i njegovom hafizanju našeg trenutnog stanja i što je našao vremena da muhabeti na kanabetu sa Dodikom, napisao je Puhalo na Twitteru.


Podsjećamo, lider SNSD-a jučer se u Ankari sastao sa Erdoganom, a nakon razgovora sa turskim predsjednikom, Dodik je izjavio da je Erdogan upoznat sa političkom situacijom u BiH.

Naglasio je kako je Erdogana upoznao sa političkom situacijom u BiH iz srpske perspektive.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.