23.11.2023. 21:54
2
Oglasio se i Amir Gross Kabiri: "Karić koristi svoju političku poziciju da me zatvori"
Amir Gross Kabiri, predsjednik Abraham grupe i izvršni direktor Aluminija, oglasio se nakon tužbe koju je protiv njega podigla gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić.

- Korištenje državnih institucija za ušutkavanje legitimne kritike je odlika diktature, a BiH je demokratija. U pokušaju da me spriječi u iznošenju mišljenja, Benjamina Karić koristi svoju političku poziciju da me zatvori. Neće uspjeti - naveo je Kabiri.

Podsjećamo, Karić je podnijela je prijavu Federalnoj upravi policije protiv Kabirija, ističući kako je mjesecima žrtva uznemiravanja.

(Erna H.) 

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.