20.6.2024. 18:21
0
Murphy s Nikšićem: Pozvao sam Vladu FBiH da djeluje u vezi s Južnom interkonekcijom
Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić sastao se danas s ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država u našoj državi Michaelom Murphyjem.

"Danas sam se sastao s premijerom FBiH Nikšićem kako bismo razgovarali o tome kako FBiH može unaprijediti euroatlantske integracije BiH i postići ključne ekonomske reforme i reforme vladavine prava koje štite multietnički karakter, suverenitet i teritorijalni integritet BiH i poboljšavaju živote svih građana BiH.

Pozvao sam Vladu FBiH da djeluje u vezi s Južnim interkonekcijskim plinovodom, donese fiskalne reforme, unaprijedi pregovore o koncesiji za aerodrom Sarajevo, provede Zakon o borbi protiv korupcije FBiH i usvoji Zakon o zaštiti zviždača", poručio je Murphy.


(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.